.

Nettsider

En fet linse

Bare for noen få munutter siden kom jeg over den feteste linsen jeg noen sinne har sett. På FotoVideo sine sider bladde jeg gjennom alle objektivene de hadde til Nikon. Den fete linsen jeg snakker om er Sigma 200-500mm F2.8 APO EX DG Nikon.
 
Legg merke til kameraet helt til høyre.

Denne lekkerbisken er over 70cm lang,  veier 15Kg og koster 153 495kr.

Denne må da være perfekt for isbjørnsafari på Svalbard! Og det liker jeg!

-Cecilie

YouGov

Jeg er med i et markedsundersøkelsepanel på nettet, faktisk har jeg vært med der en god del år nå. Det begynner vel å nærme seg fem år. Tidligere hadde det et annet navn, men nå heter det altså YouGov.

For å gjennomføre markedsundersøkelsene får du enten poeng som du kan samle, eller så får du lodd, der de trekker flotte premier. Poengene du samler kan du bruke til å kjøpe lodd, gi til et veldedig formål eller bruke i deres panelstore. Der er det mye fint en kan bestille fra "butikken" deres. En gang bestilte jeg eg USB-hub via den siden. Den funket fett, den og jeg fikk det i posten slik som de lovet.

Er du interessert i å delta i slike markedsundersøkelser, så klikk deg inn på YouGov du også! Det høres sykt reklame ut, men det er faktisk ganske spennende. Og det er da bedre å gjøre sånt på nettet enn å snakke med folk i telefonen. Det er i allefal min mening. Pluss at man kan få noe for det. Det er ikke som om du kan få en grill, bare du er med i mange nok undersøkelser fra TNS Gallup, men slik er det med YouGov.

-Cecilie

tidsfordriv på nettet

Når jeg skal slå ihjel tid, hender det fra tid til annen at jeg går innom en blogg som heter Nedsig. Jeg har faktisk, slik som mange andre. sendt inn bidrag til bloggen. Selvfølgelig har jeg for dårlig humor til at noe havner på bloggen, men det er da litt artig.
Jeg ønsker bare mer og mer nedsig, og de kan egentlig ikke dekke det behovet bare ved å legge ut to-tre nedsig om dagen, om det er så mye en gang. Det er nedsiget med Nedsig.

-Cecilie

Dagens nettbutikk

Dagens nettbutikk er Lobelia med sine vakre interiørvarer. Spesielt syns jeg metallboksen til te og en boks som ser ut som en kaffekvern var fantastisk nydelige.

Teboksen


Kaffekvernen


Kanskje du også finner noe der inne som du vil elske? Gå inn å se da vel!


-Cecilie

PS. Bildene er lånt fra nettbutikken.

Tidsfordriv...

Dette er en idiottest. Jeg tok den to ganger, men jeg orker ikke mer, jeg kom i allefall til smart... Prøv selv!
En liten rettelse: jeg klarte den til slutt! Alle gode ting er tre.Hvordan gikk det?

-Cecilie

Dagens nettbutikk

annajohanna.no

Mange fine interiørprodukter i stilige farger. Gå inn å se, da vel!

-Cecilie

Jeg vil ha, jeg vil lære!

Munnharpe er det eneste musikkinstrumentet jeg tror at jeg noen kan kan lære meg å spille. Derfor ønsker jeg meg en munnharpe. Doing, Doing, Doing, Doing... 

På nettet fant jeg en munnharpe til bare 50kr her.

På wikipedia kan du lese om hvordan det er mulig å spille dette fantastiske instrumentet.

-Cecilie

Godbiter på epla.no

I dag var jeg inne på epla.no.Det er en nettside der man kan selge egenproduserte, egendesignete eller gamle ting. Der var det utolig mange godbiter som jeg har lyst på. Man kan få kjøpt alt fra pulsvarmere til tegninger. Noen butikker jeg syns at flere burde klikket seg innpå å se er disse:

Hedda X er det mange fine smykker og øredobber i forskjellige farger. Jeg sikler over hele siden. Det er absolutt noe for enhver smak. Her et ett av smykkene (bildet er lånt fra siden til Hedda X).Piami er en bedrift som lager skrivebøker. Jeg som elsker skrivebøker kan bare ikke lavære å ønske meg en sånn. De finnes også i rød velur og i lin. Personlig har jeg falt for denne (bildet er lånt fra siden til Piami):


Staesj - her inne er det også masse flotte smykker og ørepynt. Blant annet disse (bildet er lånt fra siden til Staesj):Det er også mange andre butikker på epla.no du kan skjekke ut. Sett av litt tid, og finn dine favoritter.

-Cecilie
hits