.

juni 2011

Foto, Klokke

Nikon D90 + sigma macro 105mm f2.8 ex dg

-Cecilie

Foto, I parken

NikonD90+Nikkor50mmf/1.8

-Cecilie

Foto, Ut mot havet


Nikon D90 + AF-S NIKKOR 18-200mm 1:3.5-5.6GII ED


Dette bildet er fra stedet hvor svigerfar har hytte. Nord-Lenangen heter det der, om jeg ikke tar helt feil.

-Cecilie

Foto, God ettermiddag!

Nikon D90 + sigma macro 105mm f2.8 ex dg

Jeg elsker miniatyrting. Alt som er miniatyr er jo så søtt. Denne vekkerklokken måtte jeg bare ha. Og når den først var kjøpt, så måtte jeg jo bare ha et bilde av den. Det ble noen bilder, så det kommer ett til etterhvert.

-Cecilie

Foto, Øvelse

NikonD90+Nikkor50mmf/1.8


Øvelse gjør mester, sies det. Jeg satser på det og øver så mye jeg kan. Alle disse, ja det kommer flere, portrettene av Alexandra er bare en øvelse. Så nå er det bare til å gi konstruktiv kritikk og masse av det også.

Jeg må nevne at Sofie har anbefalt bloggen min på sin egen blogg. Det syns jeg var kjempestas og setter stor pris på det. Hun har en av de bloggene jeg leser mest, faktisk, så det var gøy. Det er faktisk motiverende at andre setter pris på det jeg gjør.

Siden andre er så flink til å vise at de setter pris på andres arbeid, foto i dette tilfelle, så må jo jeg også gjøre det. Jeg er elendig til å kommentere på blogger, men nå skal jeg skjerpe meg. Det er faktisk på tide. Hvordan kan jeg forvente at andre skal gi tilbakemeldinger på det jeg holder på med, om ikke jeg først gir andre konstruktive tilbakemeldinger. Bare en tanke. Og nei. Jeg har ikke tenkt å begynne å kommenter "fint bilde" på alle fotoblogger. Det er nesten litt irriterende. Det viser jo bare at man kun er opptatt av å få flere lesere selv og ikke egentlig viser interesse for andres arbeid. Det må liksom være noe mer enn bare "fint bilde", ellers så lar jeg rett og slett være.

Jeg trenger tips til gode fotoblogger. Hvilke leser du?
Konstruktiv kritikk?
Leser folk det jeg skriver under bildene mine, eller er det bare totalt sløsing med tid?

-Cecilie

Foto, Alexandra

Nikon D90 + Nikkor 50mmf/1.8

Det kommer flere portretter av Alexandra i tiden fremover. Denne gangen følte jeg at jeg lærte mer om portrettfotografering enn jeg har gjort tidligere. Dette skal gjentas snart så jeg får prøvd meg mer frem, et konsept hadde heller ikke vært å forakte. Tidligere har jeg skrevet at bilder må bety noe. En øvelse betyr vel mer enn mange konsepter. En forutsetning for at et konsept skal lykkes, er jo at bildet blir bra. Om det ikke blir bra, så kan man alltids se på det som en skisse og prøve på nytt en annen gang og fokusere mer på teknikk. Kanskje jeg skulle notert dette for meg selv i boken med "skumle planer" skrevet på fremsiden. Jeg lærer enda. WOOT WOOT!

Konstruktiv kritikk?

-Cecilie

Foto, Brennende himmel

 

Nikon D90 + AF-S NIKKOR 18-200mm 1:3.5-5.6GII ED


Tja.. litt kjedlige bilder den siste tiden, men det får gå. Gleder meg til jeg skal ta ordentlige gøye og bra bilder igjen €ler av meg selv€...

-Cecilie

Foto, Kveld

Nikon D90 + AF-S NIKKOR 18-200mm 1:3.5-5.6GII ED

Dette bildet ble tatt i Nord-Sverige et sted. Jeg går ut i fra at det er sør for polarsirkelen pga. solnedgangen. Skulle hatt en GPS-enhet til kameraet, så hadde jeg nok visst hvor det ble tatt. 

Skal noen kjøre fra Nord-Norge til Trondheim vil jeg anbefale å kjøre gjennom Finland og/eller Sverige. Mye bedre veier og mye finere.

-Cecilie

hits