.

februar 2011

Foto, Filosofi


I dag passer det med et litt mørkt, filosofisk bilde.

Er det forresten interessant om jeg skriver hvilken linse eller hvilke kamerainnstillinger som er brukt når jeg har tatt bildene mine?

-Cecilie

Foto, Galskap


"Spørsmålet var klart: Er det jeg som er gal, eller er det verden? -Jeg visste det rette svar, men jeg våget ikke uttale det: Det er verden som er gal! Isteden bøyet jeg meg og sa: Verden er riktig; jeg er gal" - Jens Bjørneboe, Frihetens øyeblikk


Endelig kom et nytt bilde! Det begynner jo faktisk å bli en stund siden sist jeg la ut noe som helst.

Jeg har mange planer om bilder jeg skal ta, men så er det å ha energi til å faktisk ta de. "Skumle planer" står det utenpå den fine, lilla notatboken som jeg bruker til ideene mine. Den er genial; den har linjerte sider på høyre side og blanke på venstre. Da kan jeg skrive på høyre side og skissere på venstre. Nå skal det sies at jeg alltid kun skriver på høyre side uansett.

Bokprosjektet står litt stille, da mange av planene mine ble litt mislykket. Men det er jo slikt man lærer av. Jeg har flere ideer, så det er ikke det. Bøker er vel egentlig litt... kjedelig å ta bilder av! Det er jo derfor jeg har dette lille prosjektet €Klø seg i hodet€. Energi, motivasjon og tålmodighet; kom tilbake!

Når det gjelder dere som er kjempeflink til å kommentere på bloggen min, så kan jeg bare beklage at jeg ikke er like flink til å kommentere deres.
Generelt er jeg veldig dårlig til å kommentere. Det blir litt mye "fint bilde" til tider. Hva annet kan man si? Det er ikke alle som takler kritikk (konstruktiv), så det er bare de bloggerne jeg vet takler det som jeg gir det til, med mindre de faktisk spør om det. Noen ganger er det vanskelig å komme med noe konstruktivt, så da blir det "fint bilde" igjen. Det er et problem det der. Jeg må finne på andre alternativer til kommentarer, slik at jeg blir flinkere til å kommentere andres bilder. 
For når man kun kommer med "fint bilde", så begynner man jo å lure på hvorfor man kommenterer i det store og hele. Er det kun for å flere lesere selv, eller mener man faktisk det man skriver?

Hva syns du om bildet?

-Cecilie

Foto, Tid

Nikon D90 + Sigma 105mm f/2.8 EX DG Macro 1:1

Hva syns du om bildet?

-Cecilie

Foto, Klisjé


Nok et bokbilde. Dette er jo en klassiker og ikke akkurat særlig kreativt.

Hva syns du om bildet?

-Cecilie

Foto, Kjærlighet


-Cecilie

Foto, Magi


Bokbilde nr 2.

Første gang på lenge kan jeg si at jeg er fornøyd med et bilde. Klart, det er sikkert mye som kunne vært gjort annerledes, med det endte opp omtrent slik jeg hadde forestilt meg.

For noen så er det å lese bøker magisk. Jeg kjøper helst bøker fordi de er fin å se på, men når jeg først leser, så er det jo en fantastisk flott opplevelse.

Nok om bøker for denne gang!

Hva syns du om bildet?
Konstruktiv kritikk?

-Cecilie

Foto, Mose


-Cecilie

Foto, Fantasi


Fotoprisjekt: Bøker

Jeg har et nytt prosjekt på gang. I en tid fremover skal jeg ta en del bilder av bøker. Spennede motiv, ikke sant? Vel, planen er å bli mer kreativ, klare å se ting på nye måter og selvfølgelig å bli bedre til å ta bilder. Hvor lenge jeg holder på og hvor mange bilder det bli, aner jeg ikke.

Nei, det skal ikke bare bli bilder av en bok med forskjellig bakgrunn, selv om det også hadde vært gøy. Jeg må nok tenke litt nytt.

Bare så dere vet det, min blogg er lastet med bøker!

Hva syns du om bildet?
Noe som kunne vært gjort annerledes?
Konstruktiv kritikk tas imot med takk!

-Cecilie

Foto, Kvist-Cecilie

Foto, Lyng


I dag er bloggen ett år. Hurra for den. Det hele begynte som en helt vanlig, kjedelig blogg om alt og ingenting. Etter hvert har det blitt mer og mer bilder og nå er det vel mer eller mindre en ren fotoblogg.

Akkurat nå vil jeg ha vår, farger og bar asfalt!

Hva syns du om bildet?

-Cecilie

Foto, Engel


-Cecilie

Foto, Omsorg-Cecilie

hits