.

Hverdag

Loppemarked i helgen

Jeg gleder meg til jeg skal dra med venninnen min på loppemarked på lørdag. Det skal være på en skole i nærheten. Helt siden loppemarkedsesongen var slutt i vår, har jeg gledet meg til den skulle begynne igjen.Når en skal på loppemarked er det viktig å ha noe å se etter, slik at man ikke bare bruker opp pengene på tull, for så å finne noe man trenger når man ikke har mer kontanter igjen.

Det jeg ser etter på loppemarked
- Keramikk
- Bøker
- LP-plater
- Antikke ting
(type skinnkofferter, hattebokser, gammel dukkevogn o.l.)
- Perler (ikke ordentlige perler, men vakre ting som man gjerne ikke finner andre steder)

Sist jeg var på loppemarked, brukte jeg rundt 200kr og kom hjem med en del bøker, paraplystativ + to paraplyer og et lite treningsapparat. Kanskje jeg skal ta med 400kr denne gangen, det kan jo hende jeg kommer over noe genialt og/eller at prisene har gått litt opp.

Er du i Bergen og har lyst å gå på loppemarked, meld deg inn i denne gruppen på facebook: LOPPEMARKEDER I BERGEN.

Har du noen tips til hva annet man kan se etter på loppemarked?


-Cecilie

Glad

Jeg er i et fantastisk godt humør for tiden og jeg aner ikke hvor det kommer fra. Det er så mye bra som skjer i livet nå.

Jeg gleder meg til jeg skal være leder på leir  neste uke. Jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til noe. Også har jeg funnet ut at jeg skal søke meg inn på lærerutdanning på høyskolen. Jeg får flere fag og de fagene jeg ønsker. Hvor herlig er ikke det? Om jeg ikke kommer inn, vurderer jeg å ta et årsstudium i kunst og håndverk for å bli kunst og håndverklærer. Og så kan jeg ta lærerstudiet. Muhuhu. Av en eller annen grunn har jeg kommet frem til at jeg ønsker å jobbe med ungdom, men jeg har også funnet ut at jeg ikke ønsker å ha norsk som fag. Jeg har fått nok av det.

Om jeg ikke får jobb før studiene begynner igjen, skal jeg ta masse fag (håper jeg) i stedet for å ha et målrettet studium. Jeg har fått norsk langt opp i halsen. Og jeg kveles. Det blir vel slik av alt som man har fått for mye av. Forrige semester ble litt vel utfordrende for meg. Lite struktur, lite oversikt, nye ting og mye arbeid er lik angstanfall. Slike ting er det ingen som forstår. Derfor forteller jeg det til så få som mulig. Leser de her, så kan de fatte at jeg ikke tror de vil ha forståelse om jeg hadde fortalt det. Jeg er glad for at jeg er over den kneiken nå og bare håper at jeg har lært til neste gang.

I går var jeg ute å gikk. Det hadde nettopp regnet. Regnskurer om sommeren er det herligste jeg vet om. Det lukter så friskt etterpå. Jeg som er fra Bergen vil vel påstå et det er lukten av sommer.

Bildet er tatt tidligere i sommer.


-Cecilie

Jeg trenger inspirasjon

I dag er jeg ikke særlig inspirert til å gjøre noe som helst. Det er mye jeg har lyst til, men jeg vet at om jeg mangler inspirasjonen, så blir det ikke gjort skikkelig.

Er det noen som har noe inspirasjon på lager?

Jeg får google eller lete i bøker.

Kanskje jeg skal lese litt japanske haikudikt. Kanskje det hjelper på.

Nei, jeg merker at energien ikke er helt med meg idag.

-Cecilie

Generalstreik - Generaltabbe

Nå er det generalstreik i Helles. Og hvor befinner jeg meg? På Kreta. Heldigvis skulle ikke flydelen av streiken vare så lenge, men vi kan altså bli forsinket med 4 timer pluss. Og om Bussene ikke vil gå, så har vi et stort problem. Jeg forventer egentlig at Apollo skal rydde opp og gi oss beskjed om vi skal foreta oss noe, eller om vi blir veldig forsinket. Det står det i allefall på nettsidene deres at om vi blir rammet så skal de enten ringe eller sende sms.

Det er så typisk min flaks om vi ikke skulle komme oss hjem før seint på dagen i morgen. Vi skal egentlig lande i Bergen kl 04:00. På avinor sine nettsider står det at vi har fått ny ankomsttid, nemmelig 04:00. Jeg går ut i fra at de går ut i fra at vi kommer til å bli forsinket, men hvor mye vet ingen enda.

Jeg takker meg til en god bok og en fullladet MP3-spiller.

Hjemme har jeg ingenting jeg må rekke, men det hadde vært kjekt om jeg fikk møtt en venninne i morgen som reiser på lørdag. Håper begge har tid og ork!

Nei nå må det være slutt på klagingen min. Jeg får heller sende med et feriebilde:

Bildet er tatt på stranden Elafonisos på Kreta. Jeg kan skrive mer om den utflukten en annen dag.

-Cecilie

Kreta

Nå har jeg snart vært på Kreta i en uke, og jeg gleder meg litt til å komme hjem.

Man blir litt lei av sol og varme etter en stund. Endelig har jeg fått litt farge. Det er faktisk 4 år siden sist jeg hadde farge på kroppen. Det er nok for meg og nå ser jeg frem til kulde og egen seng.
Flere skrytebilder kommer nok til helgen.
-Cecilie

Bikinivoks og babyolje

I stede for å drive med selvsskading, kan en godt drive å vokse seg over alt. Det gjør litt vondt, men man føler seg fantastisk etterpå. Jeg har blitt helt voksefrelst. I morgen reiser jeg til Kreta og derfor har jeg vokset for full maskin i dag. Det er fremdeles noe som gjenstår. Voksing av hår på leppen og voksing under armene.

Jeg kan fremdeles ikke fatte at det skal være mulig å ha bart når man er 20 år og kvinne, men slik er det, og da er voks min beste venn.

Et lite voksetips: Når du er ferdig, så dynker du områdene du har vokset med babyolje. Ikke bare bruk de serviettene som følger med, der er ikke nok. Huden trenger fuktighet og pleie. Gir du huden nok babyolje (eller annen olje) så får du for det første bort voks som har satt seg fast på huden og for det andre så går rødhet fortere bort, sist, men ikke minst, så ser f.eks. leggene fantastisk ut etter voks og olje.

PS. Babyolje kan også brukes som sminkefjerner. Det er billig, svært effektivt og du får kjøpt det over alt!

Ha en fantastisk uke, det skal jeg. Jeg kommer sikkert til å bruke mer til på å ta bilder enn å faktisk sole meg.
-Cecilie

Bryllupsdag

I dag har meg og min kjære bryllupsdag. Det er to år siden vi ble en familie, bare han og meg. Forige uke fikk jeg det kameraet jeg har ønsket meg lenge til bryllupsgave. Jeg aner ikke hva jeg skal gi til han, så han skal få vafler i kveld. Ok, jeg høres sikkert kjip ut, siden jeg fikk kamera til 11000 og han får vafler til 20kr. Han elsker vafler og han får bruke bildene mine til websideproduksjon. Han liker at jeg tar bilder.

Min kjære og meg 28.06.08 (grunnen til datoen er enkel, hadde det vært helgen etter, hadde vi hatt bryllupsdag på samme dag som foreldrene mine og på bursdagen til min søster).

Vårt bryllup var enkelt og billig. Vi ville ikke ha noe styr rundt det, og det skulle bare være vi to og våre forlovere. Egentlig ville vel begge at det skulle være på hvert vårt hjemsted, så vi bestemte oss for å ta det på nøytral grunn og bruke en pastor som begge kjente. Vi endte opp i metodistkirken i Skien.

Dagen begynte med at vi hentet min forlover og så dro vi til flyplassen og tok flyet til Oslo, så leiet vi bil og kjørte for å plukke opp hans forlover så bar det avsted til Skien, der vi ble viet. Etterpå gikk vi å spiste på en kinaresturant. Også tok vi bilder. Etter det skiftet vi og kjørte til Oslo og tok flyet hjem igjen.

Det er egentlig litt morsomt å tenke på at vi begge klarte å ditche familiene våre, bare for å få være alene. Ja, det var mange som ble fornærmet. Heldigvis ble det ikke så dyrt. Kjolen min var egentlig en sommekjole kjøpt på Vero Moda til ca 400kr og skoene var på tilbud på DinSko til ca 99kr. Vi betalte for flybilletter til alle fire, leie av bil og middag. Det kom ikke på mange tusenlapper.

Det var altså dagen idag, for to år siden.

Å være gift handler ikke om å være fanget i et samliv, men å få være fri til å elske den man vil!
-Cecilie

Jaktlag

Jeg skal danne et jaktlag og så skal vi kverke den stygge kråken som liker så godt å sitte utenfor soveromsvinduet vårt klokken halv seks (05:30) og skrike for full hals. Det skjer ofte, og nå er jeg lei. Hadde jeg hatt våpen skulle jeg skutt den, men nå har jeg ikke det, så da skal jeg vri halsen om den.

Til nå har jeg bare åpnet vinduet og skremt den vekk, men den blir mindre og mindre skremt og den flytter seg ikke så langt lenger slik den pleide. Nå har jeg fått nok. Skrikingen høres ut som verdens verste vekkerklokke som man ikke klarer å skru av. Fuglen bare flyr ti meter bortenfor og fortsetter skrikingen.

Er det noen som er med meg?

Planen er:
Ligge på lur i busken midt i hagen min (hvem er det som planter en busk midt i en hage?!?) også har vi en håv eller et stort nett som vi skal fange den med. Vi sitter der musestille til vi ser kråken. vi lister oss stille mot den og kater nettet/håven over den. Når vi har fanget den skriker vi den høyt i øret, bare for å understreke poenget med fangsten og slik at kråken kanskje forstår hvorfor vi gjør det vi gjør. Etterpå vrir vi nakken på den slik at jeg kan sove.

Selvfølgelig kan jeg anskaffe meg et fugleskrmsel med lyd og bevegelse slik at kråken holder seg unna, men det er ikke like gøy.

Død over kråken!

-Cecilie

Linsen er teit

Jeg begynner å bli litt frustrert. På det nye kameraet er det en Nikkor 18-200mm linse. Det er vanskelig å fokusere og mange av bildene mine må jeg bare forkaste. Mulig at det bare er en vanesak, men det er utrolig frustrerende å ikke få det til. Jeg tror det er lenge til jeg kommer til å kvitte meg med min Tamron 70-300mm med "macro".
Der har jeg fått helt feilt fokuspunkt, noe som ødelegger bildet. Jeg tok mange slike dårlige bilder før da jeg bare hadde 18-55mm kitlinsen til mitt D50. Kanskje det bare er jeg som ikke takler overgangen fra nybegynnerkamera til litt proffere.

Det er kanskje viktig å nevne i denne sammenhengen at jeg stort sett bare bruker manuell fokus. Kanskje jeg skal sverge til autofokus enn så lenge.


Heldigvis er det ikke bare dårlige bilder jeg tar.

Jeg må bare ta masse bilder for å bli kjent med linsen, selv om jeg syns den er litt teit til tider. Jeg skal til Kreta i sommer, og der må jeg da kunne klare å ta masse bilder. Både gode og dårlige.

Er det noen som har fototips, er det bare til å slenge dem i kommentarfeltet.

-Cecilie

Ekstase

Lenge har jeg ønsket meg et trebrennesett (sånn man hadde på barneskolen som man brukte til å svi inn navnet sitt ol. i tre). Det er jo fantastisk morsomt å holde på med slikt.

I går var meg om min kjære på Biltema og der fant jeg faktisk et slikt sett til bare 100kr. Så i dag blir det sviing (?) for full maskin. Men av sikkerhetsmessige grunner skal jeg først rydde litt i leiligheten. Blir det bra, legger jeg kanskje ut noen bilder.

Jeg gleder meg enormt mye og blir jeg flink, blir det nok dørskilt til hele slekten til jul i år.

-Cecilie

Min gressplen

I går klippet jeg gresset. Egentlig så ville jeg ikke, men jeg ga etter for flertallets meninger. Hvorfor er det finere med kort gress enn lagt gress?Jeg syns ikke det, men alle andre. Selv er jeg egentlig bare glad for å ha gress i hagen. I fjor var det bare mose, så da gjorde vi halve plenen om til gressplen. For et slit.

Slik ser det ut i den halvdelen vi ikke har gjort om til gressplen.


Her er resultatet av mange timers mosefjerning. Og ujevn klipping (nedoverbakke).


Som sagt er jeg bra fornøyd med å ha gress i det store og hele. Jeg skjønner bare ikke hvorfor alle vil klippe det hele tiden. Det er jo mye finere når gresset ikke er ødelagt, altså klippet.


-Cecilie

Shopping på IKEA

På fredag var jeg på IKEA med en venninne. Hun skal snart flytte for seg selv og trengte å kjøpe noe. Denne gangen skulle hun kun ha håndklær og laken, men endte opp med alt annet enn laken og med håndklær for tilsammen 200kr.


En hel handlevogn kom hun ut med...


Jeg kom ut med en pitteliten pose med tre småting i.

De fire timene vi tilbrakte på IKEA var fantastiske. Det virket aldeles ikke som om det var fire timer, men så hadde vi det bra koselig også. Vi prøvde møbler og var på café og storkoste oss.

Dette skal vi gjenta, men kanskje begrense pengebruken

En drøm om gamledager

Klokken 02.43 kommer jeg på de mest geniale ting jeg kan blogge om. Når jeg våkner neste morgen husker jeg ikke en dritt! Eller så var kanskje planene mine ikke så geniale.

I dag vil jeg fortelle litt om hva jeg drømte om i natt. Jeg håper at det var en drøm, i alle fall.

Midt på natten fikk jeg et akutt behov for å være sosial, og jeg bestemte meg for at jeg ville sende en melding på facebook til alle jeg en gang har kjent for å høre om vi kunne finne på noe. Det var svært mystisk, fordi jeg inviterete alt for mange til en spillekveld i stuen her hjemme. Jeg kuttet det ned til passe antall personer. merkelig nok var de fleste gutter og mange av dem har jeg nesten ikke snakket med siden ungdomsskolen.

Det var egentlig utrolig merkelig, og jeg er usikker på om det var drøm eller om det var seriøse tanker som slo meg midt på natten når jeg ikke fikk sove. Kanskje jeg skal gjøre det, bare sende melding til diverse gamle venner.

Skulle du være en av dem jeg åpenbart savner i livet mitt, både gutter og jenter, så kan du ta kontakt! Jeg beklager på det sterkeste om du alt har tatt kontakt, og jeg ikke har svart. Grunnen er enkel, jeg vet ikke hva jeg skal svare. Dessuten har jeg ikke et stort sosialt behov, noe som egentlig er ganske dumt.


 
Kjenner du igjen denne jenten(bilder fra 15-16 årsalderen), så ta kontakt!

-Cecilie

TOWEL DAY

Dagbladet.no sto det at det er håndkledagen i dag (25. mai). Hvorfor har jeg ikke fått det med meg?
Uansett, skal du ut i dag, så ta med deg et håndkle, da det er noe av det mest nyttige du kan ha med deg på vandring i universet. For alt vi vet, kan du bli tatt med et romskip om du haiker på de rette tidspunkt!

En liten, viktig detalj av informasjon du kanskje vil få bruk for:
42.
(Svaret på det ultimate spørsmålet om livet, universet og alt!)

Haikerens guide til galaksen er en fantasisk komedie. Les boken, se filmen, se serien eller hør på radioshowet!

Mine favoritter er boken og radioshowet, og jeg kan ikke få introen til serien/radioshowet (den samme) ut av hodet...
"du-du,dudududud,du-du,dudududu,du-du,duuduudud,du-du,du.du.du."

Her er et lite innblikk hva jeg mener:


Blant annet introen


En klassiker fra haikerens giude til galaksen


-Cecilie

Isenes- og pølsenesdag...

Siden omtrent alle andre blogger har skrivet noe om 17. mai, skal jeg også gjøre det.

I hele dag har jeg øvd meg på å tegne i photoshop (jeg er ikke noe god, men det er utrolig gøy), frem til 13.30, da kjørte meg og min kjære opp til foreldrene mine og spiste rømmegrøt (tradisjon). Og nå er vi hjemme igjen, og fortsetter som før. Jeg har egentlig aldri likt 17.mai. Selv da jeg var liten, likte jeg ikke den dagen. Det var bare nok en dag der vokse skulle bestemme hva barn syns er gøy. Tvinge en hel dag på barn, er bare tull. Selvfølgelig, om de ønsker det, og syns det faktisk er artig, så er det ikke noe problem, men la de gjøre som de selv vil.

Rett skal være rett, jeg går i kjole og koser meg hjemme i sofaen. Faktisk ønsker jeg meg en is, og vurderer å ta turen på McDonalds for å skaffe en McFlurry med nonstop.
Det er vel ikke 17. mai uten is?-Cecilie

Da var jobbsøkingen min i gang..!

Nå har jeg faktisk registrert CV på Adecco og Manpower, så jeg håper på å komme i jobb snart. Det hadde vært fantastisk herlig å få seg jobb nå, og ikke behøve å tenke på hvordan jeg skal få endene til å møtes når jeg ikke lenger får penger fra lånekassen.

Ønsk meg lykke til i jobbsøkingen min!

-Cecilie

[Hvorfor er kategoriene på blogg.no så sykt dårlige?!?]

I helgen...

I helgen har jeg vært i tre konfirmasjoner. Interessant nok det, men det blir litt stusselig når men i utgangspunketet aldri har møtt konfirmanten. Det var finere vær i Troms enn det det er i Bergen nå. Det snør.


Ting jeg har sett i helgen:

 • Et utstoppet elgehode
 • En stol som ble brukt som postkassestativ (snudd med ryggen til veien og postkassen skrudd inn i ryggen)
 • En bil som hadde rygget i grøften
 • Folk i bunad
 • Solen (det var ikke til å unngå)
 • Døde fugler hengende i et nett over en bossfylling* ( jeg tror nettet var der for å unngå at fuglene kom seg inn på bossfyllingen*)
 • Masse nydelig natur

Bildet tatt i Midt-Troms med min kjære HTC HD2.


Ting jeg har hørt i helgen:

 • Om stesvigerfar i bunad (med hatt): "Se! en cowboy!"
 • En prest som skulle si "lys i fra Kristus", men han var tysk, så ble det heller "Lus i fra Kristus", som jeg da trodde var "Lusifar Kristus", hvilket ikke er en god ting på en konfirmantgudstjeneste...
 • Utallige konfirmasjonssanger og taler.

Ting jeg har smakt for første gang i helgen:

 • Brødskive med honnig og brunost. Og jeg likte det.

Jeg har eksamen på fredag og er  _så_  klar for shopping rett etter eksamen, men ikke så klar til selve eksamen.

-Cecilie

*Boss=søppel

Dagens innkjøp

Ja nå trodde du sikkert at jeg hadde kjøpt enten en hel haug med klær eller toalettpapir. Det har jeg ikke. I dag har jeg gått berserk på norli. Og når jeg går berserk på norli, så kan det gå gale.

Det jeg har kjøpt i dag er Ibsen på TV. Altså fire skuespill laget av Fjernsynsteateret. Så i dag har jeg sett et dukkehjem. Fantastisk, men også tragikomisk til tusen. Ibsen må ha hatt en god sans for humor.


-Cecilie

Yello!


True true...

-Cecilie

Ukens høydepunkt...


...Torsdag kveld fra Nydalen!
Tror jeg kommer til å gå i luften om jeg ikke får sett det i kveld!
Popcorn og Redbull.

Sann glede!

Takk Gud for Paracet!

I lang tid nå har jeg ikke fått sove om natten. Jeg tenker for mye, er min teori. For på ett tidspunkt på dagen må vel også jeg tenke litt. Men i natt har jeg sovet godt. Kan ikke huske å ha sovet så godt på flere månder.

Hva er grunnen til min fantastiske natt når jeg faktisk fikk sove? De siste dagene har jeg begynt å trene mer hyppig, jeg spiser mindre usunt og drikker mer te, gjerne med honning. Og i går fikk jeg hodepine. Jeg velger å gi Paracet æren over å ha gitt meg en god natts søvn.


Kanskje jeg skal pådra meg hodepine litt oftere?

-Cecilie

Flinke meg

I dag har jeg trent og spist sunt. Håper at jeg kan klare å fortsette med dette fremover, for det er jo ikke noe vanskelig når man gjør det med musikk på øret og smil om munnen.

Tror jeg skal prøve å meditere litt, slik at jeg kan finne roen til å lese litt også.

Det perfekte stedet å meditere. Synn at det er lenge til jeg får oppleve det igjen.

Kanskje jeg også blir motivert til å ta fatt på litt husarbeid? Det må vel være toppen av flinkhet!Sender med noe godmusikk

Cecilie

Rett skal være rett

Det står i nettavisen at Ingrid Bjerkås var Norges første kvinnelige prest. Det er feil. Hun var statskirkens første kvinnelige prest, ikke Norges. Norges første kvinnelige prest var Agnes Nilsen og var metodist. Hun ble ordinert i 1954, mens Ingrid Bjerkås ble ordinert i 1961.

Det var dages irritasjon, for rett skal være rett.

-Cecilie

kilder: http://www.snl.no/Agnes_Nilsen
            http://www.snl.no/.nbl_biografi/Ingrid_Bjerk%C3%A5s/utdypning

Nyte!

Det er godt å komme seg ut i naturen igjen. I dag var jeg på tur og tok litt bilder sammen med en venninne. Solen skinte og alt var perfekt. Dette er vår for meg!Jeg håper været holder seg lenge!

-Cecilie

Red Bull

Akkurat nå drikker jeg Red Bull mens jeg tenker på oppgaven min. Jeg fant en interessant artikkel på toll.no om import av Red Bull. Jeg har kjøpt mine i Sverige, så jeg ble litt nysgjerrig. Det som sto der var:


"Innførsel av energidrikker med innhold av taurin og koffein - Redbull

Publisert: 18.07.2008 | Gyldig fra 18.07.2008
Saksnummer: 2008/01860-1
Innførsel av energidrikker som inneholder koffein med større konsentrasjoner enn 150 mg/l ansees i utgangspunktet som legemidler. Ofte kan disse drikkene også inneholde andre virkestoffer som er definert som legemidler. Innførsel av slike varer er regulert av Statens legemiddelverk.
 
Mattilsynet har  nå i samråd med Helse og omsorgsdepartementet åpnet for kommersiel innførsel, produksjon og omsetning av et eget norsk Red Bull produkt jf.FOR 1983-07-08-1252 § 10.2. Kommersiell innførsel, produksjon og omsetning av andre Red Bull produkter med høyere koffein-, taurin-, glukuronolakton- og vitamin B innhold enn fastsatt, er ikke tillatt (legemiddel).

Red Bull inneholder, i tillegg til en del B-vitaminer, taurin og koffein. Både taurin og koffein er legemidler. Koffein er likevel akseptert som et tilsetningsstoff i drikker, men bare i mengder som ikke overstiger 150mg/l. Red Bull har en tilsetning som tilsvarer 320mg/liter og klassifiseres dermed som et legemiddel.
 
Privat innførsel: 
Ved reiser innenfor EØS-området, kan reisende medbringe til personlig bruk et rimelig kvantum legemidler som tilsvarer høyst et års forbruk.
 
Reisende fra et land utenfor EØS-området kan til personlig forbruk medbringe et rimelig kvantum legemidler som tilsvarer høyst tre måneders forbruk.
 
Ved slik innførsel av Red Bull, fra for eksempel Sverige eller et annet EØS-land er betingelsen at det er lovlig innkjøpt, og at mengden ikke overstiger et ?rimelig kvantum?.
Når det gjelder legemidler generelt kan man gå ut fra en standard dosering, men det er ikke så enkelt i dette tilfellet. Taurin brukes knapt som legemiddel i Norge. Rene koffeintabletter er i dag reseptbelagt. De rekvireres sjelden av lege. Mer vanlig er koffein brukt som ett av flere virkestoff i smertestillende tablettpreparater. Da er dosen 50mg ? 100mg per tablett som doseres inntil 4 ganger daglig.
Når det gjelder mengde må man ikke bare fokusere på mengden av koffein, men også se på bestemmelsen om ?rimelig kvantum?. Det er ikke vanlig å foreskrive koffein til daglig bruk over lengre tid.
 
Statens Legemiddelverk har på bakgrunn av ovennevnte vurdert at innførsel tilsvarende 1 stk. enhet (boks) Red Bull per dag kan aksepteres. Videre at et årsforbruk skal tilsvare inntil 400 stk. enheter/bokser. Andre liknende preparater må forelegges Statens legemiddelverk for vurdering av tillatt dags/årsforbruk.
 
Det presiseres at det må dreie seg om personlig bruk.
 
Kommersiell innførsel:
Det er kun Red Bull fremstillt i samsvar med norske særkrav (innhold/merking) som tillates innført for kommersiell omsetning. Dette produktet er per definisjon et næringsmiddel (også avgifts- og restriksjonsmessig)."


Det er maks lov til å ta med seg 400 enheter Red Bull inn til Norge per person og det regnes som legemiddel. Det er litt interessant. Hvem bruker ikke Red Bull for å få litt ekstra energi. Selvfølgelig kan man bruke kaffe i stede, men det er kjedelig.

Vårrengjøring

Dette er den føsrte lørdagen på flere år at jeg er arbeidsledig. Og det skal jeg nyte. Nå skal vinduet åpnes og leiligheten ryddes mens jeg hører på musikk. Det er egentlig ganske deilig å ikke ha noe jeg må gjøre utenom å rydde litt.

Senere i dag skal jeg få besøk av noen venner. Det passer egentlig ganske bra, fordi jeg har nettopp vært i Sverige og kjøpt masse godis. Det blir ikke påskeegg med det blir mye godt for det.

Det ble ikke mye til innlegg det her, men det får så være. Jeg har vel andre ting å gjøre enn bare å henge på nettet?!

Sender med et vårbilde fra 2006. Vi er ikke helt der enda i år, men det kommer nok. Og jeg gleder meg!

-Cecilie

hits