.

Fotoprosjekt

Foto, Klisjé


Nok et bokbilde. Dette er jo en klassiker og ikke akkurat særlig kreativt.

Hva syns du om bildet?

-Cecilie

Foto, Kjærlighet


-Cecilie

Foto, Magi


Bokbilde nr 2.

Første gang på lenge kan jeg si at jeg er fornøyd med et bilde. Klart, det er sikkert mye som kunne vært gjort annerledes, med det endte opp omtrent slik jeg hadde forestilt meg.

For noen så er det å lese bøker magisk. Jeg kjøper helst bøker fordi de er fin å se på, men når jeg først leser, så er det jo en fantastisk flott opplevelse.

Nok om bøker for denne gang!

Hva syns du om bildet?
Konstruktiv kritikk?

-Cecilie

Foto, Fantasi


Fotoprisjekt: Bøker

Jeg har et nytt prosjekt på gang. I en tid fremover skal jeg ta en del bilder av bøker. Spennede motiv, ikke sant? Vel, planen er å bli mer kreativ, klare å se ting på nye måter og selvfølgelig å bli bedre til å ta bilder. Hvor lenge jeg holder på og hvor mange bilder det bli, aner jeg ikke.

Nei, det skal ikke bare bli bilder av en bok med forskjellig bakgrunn, selv om det også hadde vært gøy. Jeg må nok tenke litt nytt.

Bare så dere vet det, min blogg er lastet med bøker!

Hva syns du om bildet?
Noe som kunne vært gjort annerledes?
Konstruktiv kritikk tas imot med takk!

-Cecilie

Fotoprosjekt, Musikk

-Cecilie

Fotoprosjekt, SpådomDa jeg var i Kiev for fire år siden, fikk jeg høre at de ikke spillte kort der fordi kortstokker ble forbundet med spå- og trolldom. Det er det jeg har tatt utgangspunkt i denne gangen.-Cecilie

Fotoprosjekt, Minner


Minner var et vanskeig ord å bli inspirert av. Jeg ble drevet av mine egne minner i lys av nåtiden. Resultatet ble ikke helt slik jeg hadde ønsket, men det er det det er. Det jeg har brukt som motiv, solbrillene og smykket, er minner jeg har fra ungdomstiden min. For det er dette jeg forbinder med minner. De har begge en historie å fortelle. Du får selv se om du klarer å lese dem.
-Cecilie

Fotoprosjekt, Fransk


Denne gangen har jeg latt meg inspirere av ordet "fransk". For meg er fransk ikke bare et språk, som jeg ikke liker etter å ha brukt fem år på å prøve å lære meg det, men også en kultur. Det jeg ser for meg når jeg tenker fransk, er høykultur med gode bøker og god musikk. Jeg ser for meg en gramafonplatespiller som lar tonene av Edit Piafs stemme strømme ut av høytalerene.
Resultatet ble litt ensformig i dag, men kanskje du liker det allikevel.
-Cecilie (som skulle ønske hun hadde ekte blomster i hus)

bloglovin

Fotoprosjekt, Fantasi


"Mister du evnen til lek, da mister du livet."
- André Bjerke

De menneskene som har størst fantasi, er barn. For meg vil nok alltid fanasi og barndom bli forbundet med lek og hjemmelaget moro. Barkebåter er både moro og har en ro over seg som bare et barn kan kjenne seg igjen i. For så å bare la fantasien styre leken.-Cecilie

Fotoprosjekt, Grådighet"Penger er ikke alt! Men det er nøkkelen til resten." -Cora Sandel

For meg går grådighet ut på å være eiesyk etter noe. Jeg er svært eiesyk når det kommer til bøker. For alt man ønsker å ha, står det ett hinder på veien. Penger. Heldigvis for meg er ikke bøker så forferdelig dyrt når jeg kjøper de brukt, men jeg bare må ha de.
Hvilket bilde likte du best?
-Cecilie

Fotoprosjekt, Farger


Når jeg tenker farger, så tenker jeg på maling. Det finnes ikke noe mer fargerikt enn maling. jeg syns det er gøy å kunne leke med farger både når det gjelder maling, foto og andre ting. Dette er noe av det jeg klarte å diske opp med i dag.
Det er ikke perfekt, men det er fryktelig gøy.
-Cecilie

fotoprosjekt

Jeg har planer om å ha er aldri så lite fotoprosjekt. Det skal ikke være et av de 365dagersprosjektene der man går lei etter noen få måneder. Jeg vil ha mer frihet til å velge når jeg vil poste bilder og jeg skal bare ha en liten liste om gangen med temaer. Inspirasjon har jeg kun i små drypp, og det er greit å kunne bruke de for alt de er verdt. temaene er ord til inspirasjon og ikke en fasit til det jeg kommer til å ende opp med. Rekkefølgen velger jeg selv, alt etter hva jeg føler for.

Temaene er:
Farger [X]
Uro
Natt
Rustning
Spenning
Problem
Fantasi [X]
Minner [X]
Varme
Glede
Musikk [X]
Grådighet [X]
Fransk [X]
Spådom [X]
Fortelling


Da er der bare for meg til å begynne å knipse og bli inspirert. Kanskje lage noen skisser og tankekart ut fra temaene. Dette skal bli gøy!


-Cecilie
hits