.

Foto, Galskap


"Spørsmålet var klart: Er det jeg som er gal, eller er det verden? -Jeg visste det rette svar, men jeg våget ikke uttale det: Det er verden som er gal! Isteden bøyet jeg meg og sa: Verden er riktig; jeg er gal" - Jens Bjørneboe, Frihetens øyeblikk


Endelig kom et nytt bilde! Det begynner jo faktisk å bli en stund siden sist jeg la ut noe som helst.

Jeg har mange planer om bilder jeg skal ta, men så er det å ha energi til å faktisk ta de. "Skumle planer" står det utenpå den fine, lilla notatboken som jeg bruker til ideene mine. Den er genial; den har linjerte sider på høyre side og blanke på venstre. Da kan jeg skrive på høyre side og skissere på venstre. Nå skal det sies at jeg alltid kun skriver på høyre side uansett.

Bokprosjektet står litt stille, da mange av planene mine ble litt mislykket. Men det er jo slikt man lærer av. Jeg har flere ideer, så det er ikke det. Bøker er vel egentlig litt... kjedelig å ta bilder av! Det er jo derfor jeg har dette lille prosjektet €Klø seg i hodet€. Energi, motivasjon og tålmodighet; kom tilbake!

Når det gjelder dere som er kjempeflink til å kommentere på bloggen min, så kan jeg bare beklage at jeg ikke er like flink til å kommentere deres.
Generelt er jeg veldig dårlig til å kommentere. Det blir litt mye "fint bilde" til tider. Hva annet kan man si? Det er ikke alle som takler kritikk (konstruktiv), så det er bare de bloggerne jeg vet takler det som jeg gir det til, med mindre de faktisk spør om det. Noen ganger er det vanskelig å komme med noe konstruktivt, så da blir det "fint bilde" igjen. Det er et problem det der. Jeg må finne på andre alternativer til kommentarer, slik at jeg blir flinkere til å kommentere andres bilder. 
For når man kun kommer med "fint bilde", så begynner man jo å lure på hvorfor man kommenterer i det store og hele. Er det kun for å flere lesere selv, eller mener man faktisk det man skriver?

Hva syns du om bildet?

-Cecilie

Ingen innlegg i kommentarfeltet

TechNews

26.02.2011 kl.14:02

Fint bilde! :D Likte bloggen din BTW

Chee.blogg.no // Sofie

26.02.2011 kl.14:04

Nydelig bilde! Elsker de knalle fargene, og bokehn i bakgrunnen! :)

Elise Johanne

26.02.2011 kl.14:16

utrolig stilig bilde!

Cathrine Nesset - fotografi

27.02.2011 kl.13:32

Stilig! Veldig bra fokus på dråpen :)

Bianca - Photography

27.02.2011 kl.20:26

jeg har masse planer jeg og, men dessverre trenger jeg litt penger til de fleste av dem. Men har utrolig mange ideer jegh ar lyst til å få gjort, men mangler alltid klær.

Hehe jeg pleier også å skrive fint bilde, noen blir jo så sure hvis man skal gir kritikk (konstruktiv som du sier), og andre ganger er det jo bare et fint bilde, og så har jeg ikke så mye mer å si hehe.

Men utrolig fint bilde, nydelige farger! Fint fokus på dråpen, og utrolig fint med bokeh bakgrunnen!

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits