.

Inspirasjon
Noe av det som fasinerer og inspirerer meg, er slike alternative portretter, om du kan kalle det for det. Det er slike bilder jeg ønsker å ta. Hvem hadde ikke likt å vært fotografen som hadde tatt de bildene? Jeg har fått en del ideer som nå er skissert og notert ned i en bok. Målet er vel å faktisk klare å gjøre idé om til bilde. Ikke bare et bilde, men et som er brukbart. Når jeg skriver brukbart, så mener jeg; klart, god kompossisjon, god lyssetting, passende bakgrunn og at det er en viss sammenheng mellom idé og endelig resultat. Jeg vet at jeg ikke er så god til å ta portretter, så det vil nok ta tid før jeg får et bilde som er brukbart og som jeg liker. Kanskje må jeg bruke flere dager på det. Det eneste jeg vet, er at jeg må prøve og feile, men ikke prøve å feile.

Alle bildene er linket! Det er ikke mine bilder.

-Cecilie

Ingen innlegg i kommentarfeltet

rebekkabrobakka

22.01.2011 kl.13:01

Åh, herregud så fint! Elskar sånne nærbilder! :-) Eg ville òg vert fotografen som tok bilda, hehe. Har tatt nokre slike bilder, men dei var ikkje såå fine.

Andrea

22.01.2011 kl.15:02

helt enig med deg! Elsker sånne litt anonyme portretter som får en til å tenke! :D Målet mitt når det gjelder foto er vel å ta bilder som får folk til å virkelig begynne å tenke og føle.

Lene Jeanette

22.01.2011 kl.23:14

Det var skikkelig fine bilder!

Fikk meg til å tenke de bildene :)

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits