.

Ønskeliste Julen 2010

Som tidligere nevnt, så nærmer julen seg med stormskritt. Jeg kunne godt tenkt meg å begynne på julegavene allerede nå, men det er ingen som kan tenke seg å gi meg en ønskeliste nå. Jeg derimot kommer med min ønskeliste nå. Så får folk litt tid på deg til å bestille og/eller lage julegaver til meg.

Den siste tiden har jeg begynt å interessere meg for interiør. Her er noen interiørting som jeg ønsker meg. Jeg liker best hjemmelagde gaver, så disse putene kan enten kjøpes eller så kan man bli inspirert til å lage egne putetrekk:


Denne puten er heklet i verdens mest fantastiske farger. Den fåes kjøpt her, men jeg blir og glad for hjemmelagde, heklete puter som er inspirert av fargene og mønseret på den.


Denne retroputen er fantastisk. Jeg bare elsker fargene og trykket. Det er også lov å la seg inspirere av denne, men den fås også kjøpt her.


Én til retropute? Ja! De er jo bare så herlige! Det samme gjelder for denne. Kjøp eller bli inspirert. Fåes kjøpt her!

 

Jeg ønsker meg også hjemmelagde kjøleskapsmagneter. Det fantastiske med hjemmelagde kjøleskapsmagneter er at de er hjemmelaget og at du kan bruke det du vil og lime en magnet bakpå og -Voila! En perfekt julegave til meg! (den det er bilde av fås forresten kjøpt her).

 

Også er jeg superglad for at jeg kom over dette vidunderet. Denne klokken har jeg aller mest lyst på i hele verden. den er laget av papirmasse og den virker. Fargene er fantastisk. Jeg vet til og med hvor jeg vil plassere den! Den fås kjøpt HER!
Jeg går ikke ofte med smykker. Når jeg gjør det så betyr smykket noe for meg. Jeg ønsker meg et smykke av et fotokamera. Mest fordi jeg har en lidenskap for foto, men også fordi det er kjempekult. Jeg vet ikke hvor man får kjøpt slike.


For å snakke om smykker som betyr noe, så ønsker jeg meg et metodistsmykke. I enten gull eller sølv. Det kan kjøpes på nettet.

 

Dette er bare noe av det jeg kom på i farten (jeg tror jeg kommer med mer senere).

Selvfølgelig kommer dette i tilleg til de tradisjonelle ønskene som hådklær, penger, Hardanger Bestikk (lange isskjeer! Ramona) og alt hjemmelaget (strikket, heklet, snekret, øredobber, sjal, lue, duk, album...).

Forventer du julegave av meg, så skriv en mail med en liste så snart som mulig. Jeg foretrekker å lage julegaver!

Hva ønsker du deg til jul?
Har du tips til hva jeg kan lage i julegave til folk?
Har du tips til hva annet jeg kan ønske meg?

-Cecilie

Ingen innlegg i kommentarfeltet

Linnj

14.10.2010 kl.15:57

Takk for kommentar på bloggen min :)

Jeg måtte inn å snike litt hos deg, og sånn kamerasmykke har jeg også lyst på! Måtte google litt, og på ebay har de plenty slike! Ikke er de dyre heller :) Flere med Nikon-kamera også! Jeg skal iallefall bestille right away!

Sara

29.10.2010 kl.21:39

Hei :)

Du kan kjøpe et sånt kamerasmykke på www.monikapolitan.com :) Der er det masse søte smykker!

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits