.

Hva gjør du med bildene dine?

Det er så mye jeg har lyst til å gjøre med bildene mine. Jeg vil ha bilder på fotolerret, i album, i fotobok. Ja, jeg vil ha absolutt alt. Problemet er å ha penger, tid og plass til alt. Siden penger neppe vil strekke til alle mine indre fantasier, så må jeg uansett sitte meg ned en dag å velge hva jeg faktisk vil.

Bilde på fotolerret er jo en fin gave, men jeg vil jo gjerne ha bilder selv også. Jeg er ikke så flink til å lage album selv, og det er litt gøy med sine egne bilder i et hefte eller noe sånt. Da passer jo fotobok bra. Jeg er ikke så stor fan av fotopapir heller.

Det er faktisk ganske vanskelig å finne ut hvordan jeg vil ha bildene mine. Jeg har så mange bilder liggende som jeg ikke var helt fornøyd med, men som jeg fikk fremkalt. Nå kan jeg angre. De bare ligger der og samler støv. Det er bare så synd at det blir billigere å fremkalle flere bilder enn få.

Hva gjør du med bildene dine?
Har du kjøpt noen av de mange fotoproduktene som finnes?
Og, eventuelt, hvor kjøper du de?


-Cecilie

Ingen innlegg i kommentarfeltet

Stine - <3

10.09.2010 kl.22:02

jeg har laget fotobøker på fotoknudsen!

Cecilie

10.09.2010 kl.22:11

Stine: myk eller stiv perm? Og er kvaliteten noe god? Jeg vurderer å lage en derfra jeg også:)

Stine - <3

10.09.2010 kl.23:43

det var med stiv perm, har laget to ulike, ett i "skinn" og en med bilde på den harde ermen. Ble veldig bra synes jeg :) Kanksje jeg skal ta bilder av de etterhvert å slenge ut her på bloggen :)

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits