.

Mas

I morgen skal jeg øve meg på å ta bilder av folk i bevegelse. Det blir nok en interessant opplevelse. Det er kun øvelse som gjør mester. Ikke det at jeg har et indre mål om å bli mester, men jeg ønsker jo å bli bedre i det jeg holder på med.

Jeg har merket at bloggen min har blitt en nesten ren fotoblogg. Det er ikke helt meningen. Jeg bare orker ikke å engasjere meg så mye i verden. Da er det bedre å lete etter det vakre rundt meg og dele det med alle andre.

Noe av det jeg liker best å ta bilde av, er ting som er litt malplasserte, for eks. noe i jern som ruster i naturen. I kampen mennesket har mot naturen, vil naturen alltid vinne til slutt. Derfor er det så fantastisk å ta bilder av slike ting. Andre ting jeg er glad i å forevige er små detaljer av ting vi tar forgitt.

I det siste har jeg blitt mer og mer glad i svart/hvit-bilder. Tidløse bilder, det er herlig det. Og selvfølgelig mørke bilder med høy kontrast.

Jeg har mye å forbedre og tar gjerne i mot konstruktiv kritikk på bildene mine. Bedrevitenskap regner jeg med at man holder seg for god for. Det er en viss forskjell.

Noen som har noen generelle tips til hvordan jeg kan ta bedre bilder?
-Cecilie

Ingen innlegg i kommentarfeltet

Have You Met Miss Jones?

03.09.2010 kl.22:02

Hvorfor ta bilder i begravelse?! Er det noe folk vil? Jeg kunne aldri tenkt meg det :P

Cathrine Nesset - fotografi

04.09.2010 kl.00:31

For å ta bedre bilder må man ihvertfall vite hva ISO, blender og lukkertid gjør :)

SV: Tusen takk for linken. Jeg brukte jeg stativ og selvuløseren der, fokuserte manuelt også. Og lukkertiden var alt fra 8 og opp til 30. Utrolig kjedelig å ikke bli fornøyd da, for da vet jeg nesten ikke hva jeg skal gjøre :p

» Gavin.

04.09.2010 kl.05:41

Sv; Ja, enig! Haha :-)

Det var faktisk en av oss som gjorde det, men de ga oss ikke noe ordentlig svar :p Haha. Husker ikke helt ordrett hva de skrev, men det var noe sånn som at i knekkebrødets ''hjemland'' Sverige hadde for noen år siden en undersøkelse ang. dette. Halvparten mente at den hullete siden var rett, mens den andre parten mente det motsatte. De skrev også noe sånn som at det er veldig forskjellig fra person til person - spørs hvor glade man var i smør (faktisk!), for den hullete siden har plass til mer enn den flate. Det de derimot konkluderte med var at nei, Wasa har ingen rett side. Såå, da var vi igrunn like langt :p Haha.

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits