.

Tanker for fremtiden


Hvilke fremtid jeg har i sikte, vil jeg kanskje aldri vite. Jeg opplever og erfarer ting underveis i nåtiden. Det er bare fortiden og nåtiden jeg vet noe om. Fremtiden er bare en idé om en nåtid på et snere tidpunkt i livet. Jeg vet ikke noe om den, men jeg kan ha klare mål og ideer om hvordan jeg vil at nåtiden skal være senere i livet. Om jeg vil oppnå noe som jeg hadde planlagt, vet jeg ikke. I løpet av de siste to årene har jeg endret mitt syn på livet. Nå har jeg fått to nye livsmotto:
-Aldri si aldri
-Alt skjer for en grunn
Dette kommer i tillegg til mitt mitt første motto
-Det du gjør i dag er grunnlaget for morgendagen

Hva ønsker jeg for fremtiden?
Jeg ønsker å få meg en jobb, utdannelse, å skrive en roman, skrive barnebøker, jobbe med ungdom, reise og erfare.

Jeg har lyst til å delta i NaNoWriMo i år. Dette er første gangen, siden jeg kunne skrive, at jeg ikke skal gå på skolen i November. Det passer perfekt. Da får jeg forhåpentligvis skriveerfaring og er ett skritt nærmere en idé jeg har om fremtiden.

Hva burde nåtiden inneholde om noen år?
-Cecilie

Ingen innlegg i kommentarfeltet

Susanne Stenehjem

30.08.2010 kl.13:33

Eg sku likt og vist ka eg sku gjort videre i livet mitt

themaiijja.blogg.no

30.08.2010 kl.13:35

hvet ikke hva jeg skal jeg :O ender sikkert opp med og spesialisere meg innen kunst :) hehe

kommentar tilbake er <3

Elvira Winje

30.08.2010 kl.13:51

Jeg går elektro, jeg. Men skal slutte siden jeg vil bli helse og sosial arbeider eller noe innen foto. Så jeg tenker at jeg setter meg inn i Helse og Sosial eller Design og håndverk :-)

Veronica Lauritsen

30.08.2010 kl.14:27

Veldig bra skrevet,som om jeg skulle sagt det selv.Tror du alt skjer for en grunn? Noen ganger kan man begynne å lure,selv om man som oftes ser i ettertid at det man angrer også kan tilgis.

"Aldri si aldri" sier du! Men jeg sier "Aldri si Alltid eller alltid si aldri" Man skal aldri si aldri fordi aldri er noe som aldri har eksistert,og hvis man tenker tanken"ikke eksistert" så får man heller ikke gjort noe! Hvis drømmen er å skrive en roman,så ikke vent med å skrive et unikt manus.Det er bare å prøve,å ha tro på seg selv.Men det virker det som du har.Så lenge du ikke lar andre stoppe drømmene dine,så går det bare en vei og det er mot dine mål.Jeg er selv forfatter og begynt på min andre bok nå,så jeg vet hva jeg snakker om:) Ha en fin dag!
Fint innlegg. Jeg vet ikke om alt skjer av en grunn, jeg tror også på tilfeldigheter. Ikek godt å si.

Gode mål for fremtiden da. jeg håper jeg en dag blir helt frisk. Ha en finfin dag videre,.

imdreaming

30.08.2010 kl.14:49

Bra skrevet. Vært der mange ganger selv, hadde lenge problemer med å se meg selv ha en fremtid i det hele tatt. Litt som å løpe på en vegg kan du si. Vi har fler av de samme mottoene, alt må ha en grunn - selvom det er fantastisk vanskelig å se det når man står midt oppi noe. Det er sånne ganger det er lett å være etterpåklok. Jeg har også lært at den eneste måten å bli ferdig med noe på er å begynne. Stå på, bare vent - snart åpner alt seg og du befinner deg nøyaktig der du skal være. :)

~M

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits