.

Glad

Jeg er i et fantastisk godt humør for tiden og jeg aner ikke hvor det kommer fra. Det er så mye bra som skjer i livet nå.

Jeg gleder meg til jeg skal være leder på leir  neste uke. Jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til noe. Også har jeg funnet ut at jeg skal søke meg inn på lærerutdanning på høyskolen. Jeg får flere fag og de fagene jeg ønsker. Hvor herlig er ikke det? Om jeg ikke kommer inn, vurderer jeg å ta et årsstudium i kunst og håndverk for å bli kunst og håndverklærer. Og så kan jeg ta lærerstudiet. Muhuhu. Av en eller annen grunn har jeg kommet frem til at jeg ønsker å jobbe med ungdom, men jeg har også funnet ut at jeg ikke ønsker å ha norsk som fag. Jeg har fått nok av det.

Om jeg ikke får jobb før studiene begynner igjen, skal jeg ta masse fag (håper jeg) i stedet for å ha et målrettet studium. Jeg har fått norsk langt opp i halsen. Og jeg kveles. Det blir vel slik av alt som man har fått for mye av. Forrige semester ble litt vel utfordrende for meg. Lite struktur, lite oversikt, nye ting og mye arbeid er lik angstanfall. Slike ting er det ingen som forstår. Derfor forteller jeg det til så få som mulig. Leser de her, så kan de fatte at jeg ikke tror de vil ha forståelse om jeg hadde fortalt det. Jeg er glad for at jeg er over den kneiken nå og bare håper at jeg har lært til neste gang.

I går var jeg ute å gikk. Det hadde nettopp regnet. Regnskurer om sommeren er det herligste jeg vet om. Det lukter så friskt etterpå. Jeg som er fra Bergen vil vel påstå et det er lukten av sommer.

Bildet er tatt tidligere i sommer.


-Cecilie

Ingen innlegg i kommentarfeltet

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits