.

Jeg vil lære bokbinding

I dag var jeg en tur innom biblioteket og fant mange interessante bøker. Skjønnlitteratur er ikke helt min greie for tiden, men kokebøker og gjøre selv-bøker kan jeg bla igjennom hver dag, hele tiden. Jeg kom over både konfektoppskrifter og bøker om bokbinding. Den siste skal jeg så innom å lese igjenom en gang og ta notater.

Bokbinding er noe jeg ønsker å lære. Det basser perfekt for meg som elsker tomme skrivebøker. Jeg kan rett og slett lage mine egne bøker etterhvert. Eventuelt skrive bøker å binde de selv. Lykke! Jeg gleder meg allerede. Oioioi! Jeg kan lage hjemmeskrevne kokebøker!

Akkurat nå angrer jeg sinnsykt på at jeg tok allmenn. Hvorfor kunne jeg ikke bare begynt på det jeg faktisk ønsket å gå på; Design og håndverk. Neida, jeg måtte høre på alle andre. Ikke nå lenger. Muhuhu! Kreativiteten skal bestå, selv om jeg trodde den var blitt drept av et skolesysten gjennomsyret av antikreativ holding. Kognitiv tenkning er ikke nødvendigvis kreativitet, men kreativitet kan også være kognitiv tenkning. Hvorfor blir kreative aktiviteter nedvurdert og nedprioritert. Alt skal være så fordømt teoretisk. Jeg er ingen teoretiker ei heller en akademiker. Men jeg vil være den jeg er, uten merkelapper, takk. Derfor sier jeg ja til bokbindig.

-Cecilie

Ingen innlegg i kommentarfeltet

hehe. ja til bokbinding. Jeg har laga min egen dagbok en gang, med stoff og binding og alt :) Angrer også på allmenn :(

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits