.

Bryllupsdag

I dag har meg og min kjære bryllupsdag. Det er to år siden vi ble en familie, bare han og meg. Forige uke fikk jeg det kameraet jeg har ønsket meg lenge til bryllupsgave. Jeg aner ikke hva jeg skal gi til han, så han skal få vafler i kveld. Ok, jeg høres sikkert kjip ut, siden jeg fikk kamera til 11000 og han får vafler til 20kr. Han elsker vafler og han får bruke bildene mine til websideproduksjon. Han liker at jeg tar bilder.

Min kjære og meg 28.06.08 (grunnen til datoen er enkel, hadde det vært helgen etter, hadde vi hatt bryllupsdag på samme dag som foreldrene mine og på bursdagen til min søster).

Vårt bryllup var enkelt og billig. Vi ville ikke ha noe styr rundt det, og det skulle bare være vi to og våre forlovere. Egentlig ville vel begge at det skulle være på hvert vårt hjemsted, så vi bestemte oss for å ta det på nøytral grunn og bruke en pastor som begge kjente. Vi endte opp i metodistkirken i Skien.

Dagen begynte med at vi hentet min forlover og så dro vi til flyplassen og tok flyet til Oslo, så leiet vi bil og kjørte for å plukke opp hans forlover så bar det avsted til Skien, der vi ble viet. Etterpå gikk vi å spiste på en kinaresturant. Også tok vi bilder. Etter det skiftet vi og kjørte til Oslo og tok flyet hjem igjen.

Det er egentlig litt morsomt å tenke på at vi begge klarte å ditche familiene våre, bare for å få være alene. Ja, det var mange som ble fornærmet. Heldigvis ble det ikke så dyrt. Kjolen min var egentlig en sommekjole kjøpt på Vero Moda til ca 400kr og skoene var på tilbud på DinSko til ca 99kr. Vi betalte for flybilletter til alle fire, leie av bil og middag. Det kom ikke på mange tusenlapper.

Det var altså dagen idag, for to år siden.

Å være gift handler ikke om å være fanget i et samliv, men å få være fri til å elske den man vil!
-Cecilie

Ingen innlegg i kommentarfeltet

<3 Helena

29.06.2010 kl.09:50

fint bilde :)

Janne

29.06.2010 kl.13:50

Herlig historie dere har :) Og dere beviser at bryllup ikke trenger og koste en formue! BRA!!!

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits