.

Jaktlag

Jeg skal danne et jaktlag og så skal vi kverke den stygge kråken som liker så godt å sitte utenfor soveromsvinduet vårt klokken halv seks (05:30) og skrike for full hals. Det skjer ofte, og nå er jeg lei. Hadde jeg hatt våpen skulle jeg skutt den, men nå har jeg ikke det, så da skal jeg vri halsen om den.

Til nå har jeg bare åpnet vinduet og skremt den vekk, men den blir mindre og mindre skremt og den flytter seg ikke så langt lenger slik den pleide. Nå har jeg fått nok. Skrikingen høres ut som verdens verste vekkerklokke som man ikke klarer å skru av. Fuglen bare flyr ti meter bortenfor og fortsetter skrikingen.

Er det noen som er med meg?

Planen er:
Ligge på lur i busken midt i hagen min (hvem er det som planter en busk midt i en hage?!?) også har vi en håv eller et stort nett som vi skal fange den med. Vi sitter der musestille til vi ser kråken. vi lister oss stille mot den og kater nettet/håven over den. Når vi har fanget den skriker vi den høyt i øret, bare for å understreke poenget med fangsten og slik at kråken kanskje forstår hvorfor vi gjør det vi gjør. Etterpå vrir vi nakken på den slik at jeg kan sove.

Selvfølgelig kan jeg anskaffe meg et fugleskrmsel med lyd og bevegelse slik at kråken holder seg unna, men det er ikke like gøy.

Død over kråken!

-Cecilie

Ingen innlegg i kommentarfeltet

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits