.

En drøm om gamledager

Klokken 02.43 kommer jeg på de mest geniale ting jeg kan blogge om. Når jeg våkner neste morgen husker jeg ikke en dritt! Eller så var kanskje planene mine ikke så geniale.

I dag vil jeg fortelle litt om hva jeg drømte om i natt. Jeg håper at det var en drøm, i alle fall.

Midt på natten fikk jeg et akutt behov for å være sosial, og jeg bestemte meg for at jeg ville sende en melding på facebook til alle jeg en gang har kjent for å høre om vi kunne finne på noe. Det var svært mystisk, fordi jeg inviterete alt for mange til en spillekveld i stuen her hjemme. Jeg kuttet det ned til passe antall personer. merkelig nok var de fleste gutter og mange av dem har jeg nesten ikke snakket med siden ungdomsskolen.

Det var egentlig utrolig merkelig, og jeg er usikker på om det var drøm eller om det var seriøse tanker som slo meg midt på natten når jeg ikke fikk sove. Kanskje jeg skal gjøre det, bare sende melding til diverse gamle venner.

Skulle du være en av dem jeg åpenbart savner i livet mitt, både gutter og jenter, så kan du ta kontakt! Jeg beklager på det sterkeste om du alt har tatt kontakt, og jeg ikke har svart. Grunnen er enkel, jeg vet ikke hva jeg skal svare. Dessuten har jeg ikke et stort sosialt behov, noe som egentlig er ganske dumt.


 
Kjenner du igjen denne jenten(bilder fra 15-16 årsalderen), så ta kontakt!

-Cecilie

Ingen innlegg i kommentarfeltet

shammen

27.05.2010 kl.16:25

Takk i lige så:D

christin

01.06.2010 kl.23:21

ja, den jenten husker jeg. søte søte cecilie:-)

Veronica S

18.06.2010 kl.18:44

Kjent deg hele livet, men kjenner deg ikke nå..er litt underfundig det der.. for vi hang jo sammen omtrent i alle ferier osv når vi var mindre;)

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits