.

Er det bare meg..?

Har det ikke vært en god del flyulykker den siste tiden? Det har helt sikkert vært mer enn det som har vært publisert i norske medier, men det har vært veldig mange ulykker bare i år. Etter et lite søk på nettet kom jeg frem til fire flyulykker (er det noen jeg har glemt?). Hele fire!


Et av de få bildene jeg har av et fly.

Jeg vet ikke med dere, men jeg syns at det er litt skummelt. Selvfølgelig kan man si at det er farligere å kjøre bil enn å ta fly, men allikevel tror jeg at det er hakke verre når det først er en flyulykke. Tenk hvor redd du må være når du ikke kan ha noe kontroll selv, og vite at om man styrter, så er det stor sjanse for at alle dør. Bilulykker skjer oftere, og det er fåtall som faktisk dør av det.

Fly er skumle saker. Selv har jeg ikke flyskrekk, men når du kjenner til prognosene for overlevelse i et flykresj, så er det litt ekkelt. Jeg prøver å ikke tenke på det, men syns fremdeles at langdistanseflygninger er småskummelt. Det er akkurat som å svømme langt fra land, som er hakket mer skummelt enn å svømme bare litt ut fra land.

Kanskje det bare er meg allikevel...
Og det er skummelt det...!

-Cecilie

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10000628 Mexico
http://no.wikipedia.org/wiki/Afriqiyah_Airways_Flight_771 Tripoli
http://www.dagbladet.no/2010/05/22/nyheter/utenriks/flyulykke/11817566/ India
http://www.nettavisen.no/nyheter/article2878867.ece Russland

Ingen innlegg i kommentarfeltet

maiken <3

23.05.2010 kl.01:03

du er med på blogg vs blogg! Få gjerne venner osv til å stemme på deg ;)

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits