.

kreativ krise

Akkurat nå er jeg sulten på å lage noe. Det hadde vært utolig kjekt å kunne lage noe som jeg eller andre faktisk kunne bruke. Jeg har hentet hjem symaskinen min, så jeg kan i utgangspunktet sy noe luddig, men jeg aner ikke hva jeg kan lage.

Noe annet jeg har tenkt på er smykker, men jeg liker ikke perler så godt og da må jeg faktisk klare å lage noe som kan brukes som smykke. Det jeg syns er fint, er litt sore smykker med relieff og enten med eller uten emalje. Om jeg hadde klart å lage et slikt smykke, hadde jeg blitt overlykkelig. Som den amatøren som jeg er, må jeg ta til takke med et tilfeldig resultat og relativt kjipe smykker.

På epla.no er det så mye fint, og jeg blir så inspirert til å lage noe. Problemet er at jeg blir så skuffet når jeg ikke klarer å lage noe som er fint eller bra. Klart det er bra nok for meg, men hva om jeg skulle ville gi noe bort? Det er nesten litt halvflaut og jeg føler jeg må gi noe i tillegg. Det er på nippet til at jeg føler at jeg må betale folk for å ta imot det jeg tilbyr som gave.

Jeg får søke litt på nettet og prøve meg frem med noe.

Forslag til hva jeg kan lage, tar jeg imot med stor takk!

-Cecilie

Ingen innlegg i kommentarfeltet

Elisabeth

19.05.2010 kl.19:27

Jeg tar imot uten å kreve betaling:) Du kan for eksempel få lov til å lage tidsskriftsamlere og lignende oppbevaringsduppeditter til meg i julegave:P Dette kan sikkert kjøpes på ikea for en billig penge og personifiseres. For flere halvsprø ideer vennligst ta kontakt, den som spør får svar:)

Cecilie

19.05.2010 kl.20:31

Elisabeth: Det var en god idé. Eg lagede halvveis noen brosjer, men har ikkje festeanordningen til de endå, så må få tatt meg en tur til by'n en dag, så kanskje eg får fatt i d...:) oppbevaringsenheter, kan eg kanskje få til, ja:) tihi!

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits