.

YouGov

Jeg er med i et markedsundersøkelsepanel på nettet, faktisk har jeg vært med der en god del år nå. Det begynner vel å nærme seg fem år. Tidligere hadde det et annet navn, men nå heter det altså YouGov.

For å gjennomføre markedsundersøkelsene får du enten poeng som du kan samle, eller så får du lodd, der de trekker flotte premier. Poengene du samler kan du bruke til å kjøpe lodd, gi til et veldedig formål eller bruke i deres panelstore. Der er det mye fint en kan bestille fra "butikken" deres. En gang bestilte jeg eg USB-hub via den siden. Den funket fett, den og jeg fikk det i posten slik som de lovet.

Er du interessert i å delta i slike markedsundersøkelser, så klikk deg inn på YouGov du også! Det høres sykt reklame ut, men det er faktisk ganske spennende. Og det er da bedre å gjøre sånt på nettet enn å snakke med folk i telefonen. Det er i allefal min mening. Pluss at man kan få noe for det. Det er ikke som om du kan få en grill, bare du er med i mange nok undersøkelser fra TNS Gallup, men slik er det med YouGov.

-Cecilie

Ingen innlegg i kommentarfeltet

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits