.

Fretex FTW

I Bergen er det en del fretexbutikker, men min favoritt er Fretex i Lars Hilles gate. Der er det masse klær, bøker, ting og møbler. Og prisnivået er laveren enn på de andre fretexbutikkene.

En gang kjøpte jeg en antikk bok som var printet i 1921. Boken er for så vidt "Jenny" av Sigrid Undset, som ble førstegang utgitt i 1911. Uansett, den boken betalte jeg 30 kr for. Det er det jeg kaller et kupp! Samme dag kjøpte jeg en jakke til 20 kr i samme butikk. Jeg virkelig elsker den butikken.

Av og til kommer man over perler, man må bare tørke litt støv av dem. Jeg har funnet så sykt mye fint.

Det er kun én ting jeg aldri har fått fatt i på Fretex, og det er paraplystativ. Det måtte jeg på loppemarked for å kjøpe. Vanlige interiørbutikken selger ikke paraplystativ lenger. Det jeg har sett har enten vært for stor eller for dyr. Og det er bare sånn tre stykker jeg har sett.

Jeg tror jeg liker å kjøpe brukte ting, siden fretex er min favorittbutikk og jeg går så ofte som jeg kan på loppemarked. Ofte finner jeg ikke ut før det er ferdig at det har vært loppemarked et sted. Det er sykt trist.

Faktisk så føler jeg for å gå på fretex på fredag. Kanskje jeg får Elisabeth med på det? Nei, Nei, Nei! Jeg har for mange bøker jeg ikke har fått lest enda!
Dilemma!!!

-Cecilie

Ingen innlegg i kommentarfeltet

Cathrine

29.04.2010 kl.22:18

Fretex er fin-fint :)

Prøv loppemarked.info, så går du ikke glipp av noe ;)

Cecilie

30.04.2010 kl.15:12

Cathrine: Fretex er sykt kjekt:)

Takk for tipset:) Jeg har vært der inne mange ganger før, men problemet er at det er så få i Bergen som benytter seg av den siden, det blir aldri lagt noe ut der nesten. Det er noen grupper på facebook jeg er med i, der er det bedre oppdatert:)

-Cecilie

Veronica S

05.05.2010 kl.01:13

fretex er rett og slett genialt;)

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits