.

Barn

Jeg skal ikke diskutere abort her nå, men jeg irriterer meg over noen av argumentene som abortforkjemperne til stadighet bruker.
 "om du hadde blitt voldtatt og hadde blitt gravid, ville ikke du tatt abort for å slippe å bli minnet på den forferdelige hendelsen resten av livet?" og "om man er ung og blir gravid, bør man få kunne tatt det bort slik at man får sjansen til å skaffe seg utdannelse og få levet livet".

For det første. Om jeg hadde blitt gravid som følge av voldtekt, ville jeg ikke tatt abort. Jeg tror det er en mening med alt som skjer, at det alltid kommer noe godt ut av alt. Et barn er ikke et onde, uansett! Et barn er noe fantastik som man er velsignet med. Det ville, for meg, vært et bevis for at uansett hva som skjer, så er jeg et levende menneske som er sterket og vil komme seg gjennom alt. Selv om bernet ville bært genene til en voldtekstsmann, ville jeg elsket det.

Så har vi det neste argumentet. Om man er moden nok til å ha sex, er man også moden nok til å ta konsekvensene av det. Livet stopper ikke opp om man får barn, det bare begynner litt tidligere enn ellers. Ja, man må prioritere om. Man kan ikke være en egoistisk unge lenger. Utdannelse går det an å ta ved siden av. En kan gå på videregående, man kan studere og man kan jobbe. Det kommer bare an på hvordan du prioriterer. Det er faktisk mulig å ta utdannelse og leve livet, selv om man har barn.

Sånn at det er sagt, jeg er mot abort, men for selvbestemt abort. Heller en lege som gjør det, enn bestemors strikkepinner.

Ingen innlegg i kommentarfeltet

Beauty in Everything

13.04.2010 kl.11:44

Jeg er veldig enig med deg:) Jeg tror på skjebnen blir man gravid er det en grunn til det. Ta abort på grunn av man blir voldtatt blir å straffe barnet for noe "faren" har gjort. Det blir feil, barnet har like mye rett til å leve som andre fostre:)

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits