.

En bursdagsgave

For litt siden lagde jeg en bursdagsgave til en venninne som elsker interiør i gammel romantisk stil.
Lenge hadde hun leitet etter en slitt ramme med gamle bilder i. Aha, altså noe jeg kunne gi i bursdagsgave. Selvfølgelig fant jeg det ikke noe sted. ikke en gang rimelige fine hvite rammer som det gikk an å pusse litt ned. Tilslutt kjøpte jeg en fin, mørkebrun ramme, noen gamle bilder, andpapir og hvit, matt hobbymaling.

Jeg pusset bort lakken på rammen, men den mørke fargen var igjen. Etter å ha tørket bort støvet med en klut, malte jeg rammen hvit. Det mått to strøk til for å dekke over den mørke fagen som var der fra før av. Da det var tørt pusset jeg bort den hvite malingen fra kanter og sider sånn at den så slitt ut.

Bildene kjøpte jeg på panduro og limte de på en ensfaget bakgrunn og en tekst der det står "Jenter er utspekulerte". Den er intern, men også en fin kontrast til alle de søte bildene av småpiker.

 
Resultatet ble rimelig bra, og hun likte gaven. Det var i allefall det hun sa til meg!

Jeg elsker hjemmelagde gaver.

-Cecilie


Ingen innlegg i kommentarfeltet

Veronica S

06.04.2010 kl.20:49

wow, kjempefint. kreativt, og ingenting er bedre enn en gave som kommer rett fra hjertet;) og en som det er lagt ned arbeid i;)

Cecilie

07.04.2010 kl.11:20

Veronica S: takk:) om noen spør meg hva jeg ønsker meg til jul eller bursdagen, så svarer jeg alltid at jeg ønsker meg noe hjemmelaget:) Det er de gavene man husker og tar vare på, så langt det lar seg gjøre.

Elisabeth

08.04.2010 kl.19:11

Jeg liker bildet mitt kjempegodt jeg, var ikke bare noe jeg sa:) gleder meg til jeg skal henge det opp på veggen:D

Cecilie

08.04.2010 kl.19:14

Elisabeth: Så fint:) du må bare få deg en vegg å henge den på:D

christin

25.04.2010 kl.02:09

SÅ fin den var:-)

Jeg har en hjemmelaget kokebok som du laget til meg, tenker litt på deg hver gang jeg bruker den.

På rommet til Helene henger tre søte englebilder som du også har laget. Skjønne cecilie, selv om vi ikke har kontakt lengre har du satt spor:-)

Cecilie

25.04.2010 kl.13:10

christin: Så koselig å høre:) Det er alltid kjekt å sette spor i andres tilværelse:) tihi! Vi må få kontakten igjen! FB FTW!

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits