.

Ikke så urban

Jeg var i Oslo i helgen. En storby med evig mange innbyggere og et enormt areal av asfalt og betong. Byen er så stor at den har T-bane. T-bane, hva er det for no?!?. Det er sånt alle svære byer har. Gigantisk. Det ligger en 7/11, narvesen og deli de luca på alle gatehjørner.

Menneskene virket alle så fremmed for hverandre. De var alle anonyme. Det var urbant. Både på en skummel og god måte.

På den ene siden er du anonym. Du kan gjøre akkurat det du vil til en hver tid, for du vil aldri se de menneskene der igjen. Du kan leve slik du selv vil. De har butikker etter alle smaker, både sansmessig og stilmessig. Du kan være litt mer fri.

På en annen side liker jeg at bussjåføren sier hei når jeg går på bussen og ha en fin dag når jeg går av. Jeg liker at man ikke er så fri, da man lettere klarer å fokusere. Det er ikke så langt mellom alt samtidig som verden er litt større. Gir en mer pusterom.

Jeg hadde sikkert likt det voldsomme, urbane livet om jeg hadde fått prøvd det en stund. Men enn så lenge trenger jeg litt avstand. En ting er sikkert; jeg skal aldri kjøre i Oslo sentrum!

Ingen innlegg i kommentarfeltet

Carima<3

15.02.2010 kl.20:35

Kjempe fin blogg!

Gir du en kommentar til oss får du enda en tilbake <3

Marlene Nygård

15.02.2010 kl.20:42

Vil du bli med på topplista mi!!

http://marleneny.blogg.no/1266240418_vil_du_bli_med_p_topp.html#comment

Veronica S

25.03.2010 kl.14:53

Jeg syns Oslo er en grei by, med de beste teaterne faktisk. De har alltid de beste oppsettingene og jeg elsker å gå på Teater i Oslo og gjort det en god del. Dessuten, så har de som du sier, butikker for en hver smak. Cecilie Melli er min favoritt, det er øredobber og smykker og klær. Elsker den butikken:)

Cecilie

25.03.2010 kl.15:07

Jeg ser den:) Oslo er og vil bli Oslo, med sine fordeler og ulemper. Enn så lenge foretrekker jeg Bergen:) Takk for koselige kommentarer:)

Skriv et innlegg til kommentarfeltet

hits